Här hittar ni all information om stugan

Stugan är välutrustad med hög standard så att ni kan njuta av er ledighet här. Eftersom stugan är rymlig med många sovrum inbjuder den till gemensam semester med vänner. I stugans huspärm finns en mer detaljerad inventerielista. Hör gärna av er om ni saknar något via bokningsflikens formulär.

Totalytan är 130  kvm fördelat 100 kvm på nedre plan och 30 kvm på loftet.

Hallen

Hallen är rymlig med en väggfast hatthyllla och skoställ som även är en kombinerad sittbänkt. I garderoben bakom skjutdörrarna finns möjlighet till att hänga upp kläder och förvaring av skor och väskor, samt en brandsläckare. Där finns även en proppskåpet och en brandfilt. Här finns också en ficklampa om det blir elavbrott.

Tre stycken separata masterbedrooms

På nedervåningen finns tre separata sovrum med dubbelsäng. Alla tre sovrum har TV och två av rummen har dessutom DVD-spelare.

Allrum

Här är det öppet i nock, vilket ger rummet dess härliga rymd. Fönstren mot Lofsjön och fjället. Den öppna spisen ger värme i hela huset och sprakar stämningsfullt. Här finns också TV med Boxer-kort och flera betalkanaler och högtalare med Bluetooth.
Den stora soffan rymmer många.

Köket

Kök är utrustat med kyl med frysfack, spishäll, ugn, diskmaskin och mikro. Det finns kaffebryggare,  vattenkokare och brödrost. Det finns en också en stor gryta och stora kastruller och gratängformar, så att man kan laga mat till många. Matplatsen har 8 vadderade stolar men det finns även 4 klaffstolar till, och man gott får plats 12 personer. Extra iläggskiva till matbordet förvars i bordet, det är bara att dra isär bordet så kommer man åt skivan.

Relaxen

I relaxavdelningen finns bastu med fönster mot fjället, dusch, separat WC. En rottinggrupp att slappna av i. Man kan öppna altandörren och gå direkt ut på altanen för att svalka sig.

Loftet

Uppe på loften finns ytterligare en soffgrupp i vinkel framför TV och DVD. Bäddsoffan går att bädda ut för två ytterligare sovplatser. Här upp förvarar vi extrastolar till matplatsen. I soffan finns extra täcken och kuddar. I TV-möbeln förvarar vi spel och DVD-filmer, använd dem gärna.

Två stycken sovrum på loftet

Uppe på loftet finns två separata sovrum med två enkelsängar i varje rum.

Laddbox

Från i år kan man boka laddbox till bilen via Destination Lofsdalen